Плов із баклажанами

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
815 Плов із баклажанами
Фото - Плов із баклажанами
інгредієнти:
  • Баклажани (великі) 3 шт.
  • Рис 300 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Часник 6 зуб.

Плов Баклажани промити, порізати великими кубиками, гарненько посолити і скласти в дуршлак на 3-4 години. Вони повинні випустити багато соку і гарненько підсохнути. Час від часу струшувати дуршлак.

Плов Рис відварити до напівготовності. Промити 2-3 рази у холодній воді. У каструлю з рисом налити води на 2-3 см вище рівня рису. Поставити на великий вогонь і як тільки закипить, зменшити вогонь до мінімуму і накрити кришкою, попередньо загорнуту в полотняну серветку. Тушкувати на маленькому вогні 5-10 хвилин і зняти з вогню.

 

фото Плов У глибокому сотейнику розжарити олію і викласти в неї підсохлі баклажани. Обсмажувати на середньому вогні, помішуючи, до зарум'янювання. Обсмажені баклажани викласти до рису. (Тут не потрібно давати стікати олії з баклажанів).

Плов У ту ж олію, де смажилися баклажани, викласти дрібно нарізану цибулю. Обсмажувати, помішуючи, на середньому вогні до золотавого кольору. Наприкінці викласти до цибулі дрібно нарізаний часник, протягом хвилини обсмажити і викласти всю засмажку до рису і баклажанів.

Плов Все добре змішати разом в казані, додати сіль за смаком, червоний перець мелений, куркуму, лавровий листок або суміш спецій для плову. Накрити кришкою (обмотану полотняною серветкою) і 10-15 хвилин тушкувати на маленькому вогні.

Плов

 

Семена грибов вешенки купить: салаты из жареных грибов.

Рецепты для пекарни: рецепт салата з язиком. Рецепты салатов на любой вкус.

Салат с жареными грибамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Новогодние рецепты приготовления блюд здесь

Рецепт вкусной домашней колбасы из говядиныРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв. Рецепт Бисквита В Мультиварке.

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты приготовления блюд в микроволновке.