Плов "Грибний піст"
- Пшениця 300 г
- Печериці 300 г
- Цибуля порей 2 шт.
- Часник 3 зуб.
Пшеницю замочити на 1,5-2 години.
Воду злити, залити свіжою холодною водою на 2-3 см вище зерен і поставити варити до готовності - приблизно 1,5-2 години на великому вогні під закритою кришкою.
Печериці добре промити. Порізати на великі шматочки.
Якщо використовувати інші гриби, їх потрібно попередньо відварити.
У сковороді розігріти олію. Викласти в неї дрібно нарізану цибулю і пасерувати до золотистого кольору.
У спасеровану цибулю викласти порізані гриби і обсмажувати на середньому вогні до половинчастого випаровування рідини. Коли рідини в сковороді залишиться в два рази менше, покласти туди дрібно порізаний часник, потім ще 2-3 хвилини під закритою кришкою і зняти з вогню.
У казанок викласти відварену пшеницю, змішати її з грибною засмажкою, гарно перемішати, посолити, поперчити, покласти лавровий лист, стручок гострого перцю, гілочку розмарину. Накрити щільно кришкою і потім на маленькому вогні 10-15 хвилин.
Рецепты тортов без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки.
Рецепты с малиной: рецепты пудингов для детей.
Готовим со вкусом - рецепт салата мимоза с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Кулинарный сайт в картинках.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter