Плов "Грибний піст"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
869 Плов "Грибний піст"
Фото - Плов
інгредієнти:
  • Пшениця 300 г
  • Печериці 300 г
  • Цибуля порей 2 шт.
  • Часник 3 зуб.

Плов Пшеницю замочити на 1,5-2 години.

Воду злити, залити свіжою холодною водою на 2-3 см вище зерен і поставити варити до готовності - приблизно 1,5-2 години на великому вогні під закритою кришкою.

Плов Печериці добре промити. Порізати на великі шматочки.

Якщо використовувати інші гриби, їх потрібно попередньо відварити.

фото Плов У сковороді розігріти олію. Викласти в неї дрібно нарізану цибулю і пасерувати до золотистого кольору.

Плов У спасеровану цибулю викласти порізані гриби і обсмажувати на середньому вогні до половинчастого випаровування рідини. Коли рідини в сковороді залишиться в два рази менше, покласти туди дрібно порізаний часник, потім ще 2-3 хвилини під закритою кришкою і зняти з вогню.

Плов У казанок викласти відварену пшеницю, змішати її з грибною засмажкою, гарно перемішати, посолити, поперчити, покласти лавровий лист, стручок гострого перцю, гілочку розмарину. Накрити щільно кришкою і потім на маленькому вогні 10-15 хвилин.

Плов

 

 

Рецепты тортов без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки.

Рецепты с малиной: рецепты пудингов для детей.

Готовим со вкусом - рецепт салата мимоза с фото. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Кулинарный сайт в картинках.