"Плетена" рибка "Азіатська фантазія"
- Філе тріски (білої риби) 1 шт.
- Філе червоної риби (нерка) 1 шт.
- Паста місо 1 упак.
- Сік лайма (лимона) 3 ст.л.
- Чай зелений (суха заварка) 1 ч.л.
- Імбир
- Олія оливкова
- Сіль (морська)
- Кунжут (насіння) 1 ст.л.
- Соєвий соус
- Васабі
Підготувати філе 2 видів риби: розморозити, обсушити.
Філе білої риби замаринувати в суміші соку лайма та імбиру на 20 хвилин.
Для філе червоної риби приготувати інший маринад: залити окропом 1 ч. л. зеленого чаю (приблизно 100 мл води), остудити. Розбавити пасту місо заваркою (трохи) і добре змастити філе риби. Залишити на 20 хв.
Нарізати філе тріски смужками.
Так само вчинити і з філе червоної риби.
Сплести "шахматку" зі смужок філе, чергуючи білу і червону рибу.
Обережно лопаткою перекласти "плетінку" на розігріту з додаванням олії сковороду. Обсмажити з двох сторін по 2-3 хвилини.
Попередньо замариновану рибу довше смажити не треба, а то висохне.
Очистити шкіру від луски.
Обсмажити на сухій сковороді з обох боків до засмаженого стану.
Розрізати смажену шкіру на 2 частини і з кожної вирізати ножицями по серцю.
На сухій сковороді злегка обсмажити кунжут.
Сервірувати стіл. Викласти рибку на порційні тарілки, посипати кунжутом, додати трохи зелені, васабі і "валентинки".
Салати та закускиУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару.
Торты из печенья без выпечки. Изготовление тортов без выпечки.
Рецепты. торт медовик. Медовик рецепт.
Пирог со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter