"Плетена" рибка "Азіатська фантазія"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
992 "Плетена" рибка "Азіатська фантазія"
Фото -
інгредієнти:
  • Філе тріски (білої риби) 1 шт.
  • Філе червоної риби (нерка) 1 шт.
  • Паста місо 1 упак.
  • Сік лайма (лимона) 3 ст.л.
  • Чай зелений (суха заварка) 1 ч.л.
  • Імбир
  • Олія оливкова
  • Сіль (морська)
  • Кунжут (насіння) 1 ст.л.
  • Соєвий соус
  • Васабі

Підготувати філе 2 видів риби: розморозити, обсушити.

Філе білої риби замаринувати в суміші соку лайма та імбиру на 20 хвилин.

фото

Для філе червоної риби приготувати інший маринад: залити окропом 1 ч. л. зеленого чаю (приблизно 100 мл води), остудити. Розбавити пасту місо заваркою (трохи) і добре змастити філе риби. Залишити на 20 хв.

Нарізати філе тріски смужками.

Так само вчинити і з філе червоної риби.

Сплести "шахматку" зі смужок філе, чергуючи білу і червону рибу.

Обережно лопаткою перекласти "плетінку" на розігріту з додаванням олії сковороду. Обсмажити з двох сторін по 2-3 хвилини.

Попередньо замариновану рибу довше смажити не треба, а то висохне.

Очистити шкіру від луски.

Обсмажити на сухій сковороді з обох боків до засмаженого стану.

Розрізати смажену шкіру на 2 частини і з кожної вирізати ножицями по серцю.

 

На сухій сковороді злегка обсмажити кунжут.

Сервірувати стіл. Викласти рибку на порційні тарілки, посипати кунжутом, додати трохи зелені, васабі і "валентинки".


Салати та закускиУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок

Рецепты блюд из филе рыбы. Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару.

Торты из печенья без выпечки. Изготовление тортов без выпечки.

салати з сардиною

Рецепты. торт медовик. Медовик рецепт.

Пирог со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter