Пісний плов із рису
- Рис (Містраль) 500 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Барбарис
- Приправи (зира, Вегета)
- Сіль
- Часник 5 зуб.
Цибулю порізати півкільцями.
Моркву нарізати соломкою.
Казан з олією нагріти і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати моркву.
Зіру перемолоти у ступі.
Разом із барбарисом приправити овочі.
Залити окропом, покласти 1 столову ложку Вегети і трохи проварити.
Головку часнику почистити від лушпиння, промити і покласти у центр зірвака.
Рис промити у воді кілька разів.
Укласти на готовий овочевий зирвак і залити окропом.
Рівень води повинен бути вище рису на два пальці. Додати половину столової ложки Вегети.
Не перемішуючи рис, збільшити вогонь і дати воді википіти.
Зменшити вогонь. Із рису зробити гірку і накрити кришкою. Готувати рис 25-30 хвилин.
Після закінчення часу вимкнути вогонь, і не відкриваючи кришки, залишити казан із рисом на 15 хвилин.
Потім перемішати рис шумівкою для рівномірного розподілу зірвака.
Подавати разом із салатом.
Плов рецепт приготовления. Способ приготовления узбекский плов.
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Мебель из Скандинавии: немецкая кухня рецепты с фото.
Мультиварка Philips - рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
http://recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter