Пісний плов із рису

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
873 Пісний плов із рису
Фото - Пісний плов із рису
інгредієнти:
  • Рис (Містраль) 500 г
  • Морква 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Барбарис
  • Приправи (зира, Вегета)
  • Сіль
  • Часник 5 зуб.

Пісний плов з рису Індик brown інгредієнти

Пісний плов з рису Індик brown Цибулю порізати півкільцями.

фото Пісний плов з рису Індик brown Моркву нарізати соломкою.

Пісний плов з рису Індик brown Рис Казан з олією нагріти і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Пісний плов з рису Індик brown Морква Додати моркву.

Пісний плов з рису Індик brown Цибуля ріпчаста Зіру перемолоти у ступі.

Пісний плов з рису Індик brown Масло рослиннеРазом із барбарисом приправити овочі.

Залити окропом, покласти 1 столову ложку Вегети і трохи проварити.

Пісний плов з рису Індик brown Барбарис Головку часнику почистити від лушпиння, промити і покласти у центр зірвака.

Пісний плов з рису Індик brown Приправи Рис промити у воді кілька разів.

Укласти на готовий овочевий зирвак і залити окропом.

Рівень води повинен бути вище рису на два пальці. Додати половину столової ложки Вегети.

Не перемішуючи рис, збільшити вогонь і дати воді википіти.

Пісний плов з рису Індик brown Сіль Зменшити вогонь. Із рису зробити гірку і накрити кришкою. Готувати рис 25-30 хвилин.

Після закінчення часу вимкнути вогонь, і не відкриваючи кришки, залишити казан із рисом на 15 хвилин.

Потім перемішати рис шумівкою для рівномірного розподілу зірвака. 

Подавати разом із салатом.

Плов рецепт приготовления. Способ приготовления узбекский плов.

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.

Мебель из Скандинавии: немецкая кухня рецепты с фото.

Мультиварка Philips - рецепт бисквитного рулета с кремом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.

http://recepti.biz.uaКоктейли и домашнее приготовление вин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter