Пісні голубці
- Пшениця 100 г
- Квасоля чорна 100 г
- Нут (квасоля біла) 100 г
- Сочевиця 100 г
- Картопля 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Олія рослинна
- Часник 4 зуб.
Пшеницю, квасолю чорну, сочевицю, нут (білу квасолю), замочити на 1,5-2 години і відварити до готовності. Відкинути на дуршлак, щоб стекла зайва рідина.
Невелику картоплину відварити, збити в пишне пюре, не додаючи ні молока, ні масла - нічого.
Цибулю порізати дрібненько, спасерувати до золотистого кольору, в кінці обсмажування додати товчений часник, потомити ще 2-3 хвилини і зняти з вогню.
Всі інгредієнти добре перемішати - картопля не повинна проглядатися в загальній масі (вона тільки для того, щоб фарш тримався разом). Посолити, поперчити за смаком.
Викладати фарш на виноградні листочки і формувати з них голубці. Скласти все в глибоку посудину, залити на 2/3 водою і тушкувати на середньому вогні 30-40 хвилин.
Ищете диетические рецепты? Узнай: рецепты диетические.
Рецепты приготовления блюд: рецепти торти з фото. Рецепты с малиной.
Мультиварка Philips - рецепт рахат лукума с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter