Пісне овочеве рагу
- Сочевиця зелена 1 скл.
- Морква (велика) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
- Капуста свіжа 300 г
- Гарбуз 300 г
- Сіль
- Спеції (чорний перець, хмелі-сунелі)
Беремо склянку сочевиці, перебираємо її, промиваємо й варимо як належить за інструкцією (20 хвилин після закипання).
Чистимо моркву, цибулю.
Розігріваємо сковороду з товстим дном і наливаємо трохи олії (додавати будемо по мірі необхідності).
Моркву тремо на крупній тертці і додаємо в сковороду.
Цибулю ріжемо і відправляємо в сковороду.
Обсмажуємо, помішуючи.
Тепер не крупно ріжемо капусту - і до овочів.
Після того, як овочі трохи обсмажаться - закриваємо сковороду кришкою (тушкуємо. Якщо необхідно - підливаємо трохи води, щоб не пригорало).
Хвилин через 15 після капусти додаємо натертий на крупній тертці гарбуз. Знову все перемішуємо і тушкуємо під кришкою.
Коли овочі будуть вже готові (м'які), засипаємо в сковороду відварену раніше сочевицю, посипаємо сіллю, спеціями і тушкуємо все ще хвилин 10.
Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт.
Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter