Пісне овочеве рагу

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1315 Пісне овочеве рагу
Фото - Пісне овочеве рагу
інгредієнти:
  • Сочевиця зелена 1 скл.
  • Морква (велика) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
  • Капуста свіжа 300 г
  • Гарбуз 300 г
  • Сіль
  • Спеції (чорний перець, хмелі-сунелі)

Пісне овочеве рагу інгредієнти Беремо склянку сочевиці, перебираємо її, промиваємо й варимо як належить за інструкцією (20 хвилин після закипання).

Пісне овочеве рагу

фото Пісне овочеве рагу Чистимо моркву, цибулю.

Розігріваємо сковороду з товстим дном і наливаємо трохи олії (додавати будемо по мірі необхідності).

Моркву тремо на крупній тертці і додаємо в сковороду.

Пісне овочеве рагу Сочевиця зелена Цибулю ріжемо і відправляємо в сковороду.

Обсмажуємо, помішуючи.

Пісне овочеве рагу Морква Тепер не крупно ріжемо капусту - і до овочів.

Після того, як овочі трохи обсмажаться - закриваємо сковороду кришкою (тушкуємо. Якщо необхідно - підливаємо трохи води, щоб не пригорало).

Пісне овочеве рагу Цибуля ріпчаста Хвилин через 15 після капусти додаємо натертий на крупній тертці гарбуз. Знову все перемішуємо і тушкуємо під кришкою.

Пісне овочеве рагу Капуста свіжа Коли овочі будуть вже готові (м'які), засипаємо в сковороду відварену раніше сочевицю, посипаємо сіллю, спеціями і тушкуємо все ще хвилин 10.

Пісне овочеве рагу Гарбуз

 

 

 

Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт.

Мультиварки для выпечки: песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter