Пісне асорті
985
інгредієнти:
- Гриби смажені 500 г
- Перець болгарський (великий) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Хліб житній 120 г
- Морква 1 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Сіль, перець, спеції
- Томатна паста 1 ч.л.
Гриби нарізати. Далі обсмажити на соняшниковій олії. Посолити.
Нашаткувати і протушкувати капусту, з додаванням чайної ложки томатної пасти. Посолити.
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити на олії.
Нарізати перець довгими шматочками і додати до цибулі і продовжувати смажити. Посолити за смаком.
Нарізати хліб соломкою і підсмажити як грінки. Посипати приправами.
Відварену моркву порізати тоненькими шматочками.
Далі все викласти шарами, спочатку перець з цибулею, по краях капуста, по центру - гриби, зверху сухарики і морквина.
І прикрасити.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта бисквит с фруктами.
Шашлык из куриных сердец здесь
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі