Пісна печеня з картоплею фрі
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (печериці) 100 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Соус (томатний гострий) 100 г
- Квасоля (консервована в томатному соку) 150 г
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Сіль
- Картопля (фрі, готова) 400 г
- Помідор 1 шт.
Баклажан вимити, нарізати пластинками, натерти сіллю. Залишити на 10 хвилин. Промити.
Нарізати овочі. Баклажани нарізати кубиками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Помідор нарізати.
Гриби розрізати на четвертинки.
Розігріти в каструлі товстостінній рослинну олію.
Обсмажити баклажан і цибулю протягом 4 хвилин. Постійно помішуючи, щоб не підгоріло.
Додати гриби і смажити на сильному вогні, помішуючи 4 хвилини.
Додати помідор, смажити 2 хвилини.
Додати томатний соус, посолити за смаком, зменшити вогонь і тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Додати квасолю з соком і тушкувати 5 хвилин.
Розігріти духовку до 220 градусів.
Картоплю викласти на сковороду і запекти протягом 15 хвилин. Така картопля не вимагає олії і виходить, як ніби приготована у фритюрниці.
Запікати, доки картопля не придбає золотавий колір.
Додати нарізану зелень.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты рождественской выпечки. Рецепты для пекарни.
Торт кукла рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Салаты с Курицей рецепты recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт
recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter