Пісна паелья
- Рис 250 г
- Морепродукти (кальмар, мідії, креветки) 350 г
- Помідор 2 шт.
- Перець болгарcький 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горошок зелений 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 0.25 скл.
- Перець чорний (мелений)
- Шафран
- Паприка (мелена)
- Базилік (сухий)
- Кмин (сухий)
- Розмарин (сухий)
- Сіль
- Сік лимонний
- Водa 600 мл
Чисті помідори натерти на дрібній тертці.
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.
Болгарський перець нарізати смужками.
У великій сковороді розігріти олію. Обсмажити цибулю і перець.
Додати пропущений через прес часник, заморожений зелений горошок. Обсмажити.
Рис промити, додати у сковороду, туди ж додати протерті помідори, мелений чорний перець, шафран, перець і сухі трави (базилік, кмин, розмарин).
Обсмажувати хвилин 5, помішуючи.
Закип'ятити воду у каструлі, підсолити і опустити у неї заморожені морепродукти на 1 хвилину. Відкинути на дуршлак. Воду не виливати.
Кальмар можна нарізати кільцями.
Від води, у якій "варилися" морепродукти", відміряти 600 мл і залити рис із овочами. Прокип'ятити хвилину, помішуючи.
Додати у сковороду морепродукти, добре перемішати і тушкувати на повільному вогні, доки не випарується вся вода. Це займе хвилин 20-25.
Потім перемішати, досолити, полити лимонним соком і приблизно на 30 секунд збільшити вогонь, щоб нижній рис підсушити.
Рецепты блюд из рыбы в духовке с картошкойСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд
Китайская кухня на Бауманской: мясные салаты с ананасом. Салаты рецепты.
Салаты рецепты - мясные салаты с грибами. Салаты и закуски.
recepti.biz маскарпоне в домашних условиях
Рецепт крем заварнойКулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua пирог со шпинатом и грибами
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter