Пісна фантазія
877
інгредієнти:
- Макаронні вироби 400 г
- Гриби свіжі 200 г
- Кабачки 300 г
- Креветки 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Карі
Відварюємо спіральки. Нарізаємо цибулю, гриби, кабачки. Разморожуємо креветки.
Обсмажуємо в олії на слабкому вогні цибулю, потім додаємо кабачки і гриби. Смажимо, постійно помішуючи, доки кабачок не стане м'яким. Додаємо креветки.
Все солимо, перчимо і додаємо порошок карі. Ще трохи обсмажуємо все разом. Додаємо порошок паприки, подрібнений часник і трохи лимонного соку.
Викладаємо спіральки на тарілку, зверху кладемо креветочно-овочевий мікс і прикрашаємо овочами і зеленню.
Рецепты вегетарианских блюд из рыбы. Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса.
Салаты с консервой из тунцаКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Рецепт салата мимоза с рисом recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua кулинарные сайты пошаговые
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі