Пікантний баклажан
- Баклажан 1 шт.
- Гриби свіжі 8 шт.
- Рис (відварений)
- Оливки 10 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень свіжа
- Цибуля
- Орегано (сухий або свіжий)
- Волоський горіх
Розрізаємо баклажан на 2 частини, натираємо сіллю, залишити на кілька хвилин, щоб вони віддали гіркоту.
На рослинній олії обсмажити цибулю і часник (різаний або тертий).
Додаємо різані гриби, солимо, перчимо, тушкуємо хвилин 5.
Додаємо жменю рису (відварений зі спеціями, куркума надає рису гарний жовтий колір) перемішуємо і вимикаємо.
Обсмажити баклажани до готовності хвилин по 5-8 з обох сторін. Обережно ложкою вийняти м'якоть з баклажанів, не пошкодивши шкірку.
У начинку з грибами додаємо оливки нарізані кільцями, рубану зелень і різану м'якоть баклажана. Солимо, додаємо орегано.
Прикрашаємо тертими горішками і в духовку хвилин на 15 при 180 градусах.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
ЗдесьВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Кондитерские формы: кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Рецепты с малиной - рыбные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты салатов с фото. Овощные салаты рецепты с фото.
Готовим дома кулинарный сайт. Самые лучшие кулинарные рецепты и сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter