Перловка для посту


- Крупа перлова 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
Зварити перлову крупу. Для цього крупу необхідно промити, замочити хвилин на 10 у холодній воді, воду злити. Залити чистою водою, довести до кипіння, варити крупу після закипання хвилин 15, потім вимкнути плиту, закутати каструлю у що-небудь тепле (кілька рушників) і залишити на 20 хв. Якщо не хочеться закутувати, то поставити у духовку хвилин на 15 при середній температурі. Крупа виходить розсипчаста.
Цибулю порізати, обсмажити на олії, наприкінці смаження додати томатну пасту і половину склянки води. Тушкувати 10 хв.
Змішати перлову крупу і соус, закрити каструлю кришкою і дати постояти ще хвилин 20, щоб перловка ввібрала запах цибулі.
Можна сервірувати. Для цього у конусоподібну склянку викласти крупу і перевернути на тарілку - вийшла пірамідка, прикрасити помідорами і зеленою цибулькою.
Торт с фруктами - рецепт торта бисквит с фруктами. Поможем выйти замуж в Германию.
Салат в омлетеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты супов на каждый день - легкие супы рецепты с фото.
Окрошка на воде и сметанеВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
http://recepti.biz.ua рецепты приготовления канапе
ЗдесьСеть ресторанов японской кухни
recepti.biz.ua рецепт торты медовик
Шоколадная ореховая паста Эко: ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты тортов: рецепт торт спартак.
Салат мимоза сыра. Приготовление салата мимоза.
Кофе эспрессо капуччино. Кофеварки эспрессо Saeco.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter