Перемозі - 65!
- Грудка куряча 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Тархун 2 ч.л.
- Масло вершкове 15 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (консервований) 400 г
- Цукор 2 ч.л.
- Бульйон (курячий) 150 мл
- Моцарела 150 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
Приправити курячі грудки часником, тархуном, сіллю і перцем.
Розтопити 1 ст. л. олії і вершкове масло, обсмажити курку з кожного боку по 3 хв.
Розігріти у маленькій каструльці залишену олію і обсмажити цибулю близько 5 хв, додати болгарський перець.
Через 2 хв додати помідори, цукор і курячий бульйон.
Приправити і варити 15 хв на слабкому вогні.
Розігріти духовку електричну до 180 градусів, викласти у термостійку форму грудки і полити томатним соусом.
Накрити фольгою і запікати 25 хв.
Розігріти гриль і викласти на кожну грудку по одному шматочку сиру.
Почекати, доки сир розплавиться і прикрасити.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Тутсалати з копченою куркою
Картинки фото фк Спартак Москва. Смешные картинки про Спартак.
Салат нежность с Курицей здесь
Рецепты вкусных блюд: немецкая кухня рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter