Овочі з тропічним смаком
845
інгредієнти:
- Овочі заморожені (броколі, цвітна капуста, морква) 300 г
- Ананас консервований 100 г
- Лимон 0.5 шт.
- Олія рослинна
- Картопля
- Зелень коріандру
- Сіль
- Крохмаль 1 ч.л.
Можна готувати і зі свіжими овочами. Заморожені овочі викласти в сковороду з олією, тушкувати до готовності.
З'єднати ананас, коріандр, лимон. Подрібнити в блендері. Додати крохмаль. Ретельно перемішати. Викласти отриманий соус до овочів.
Страву тушкувати 5-7 хвилин, доки не загусне.
Під час посту такі овочі можна подати з картопляним пюре, приготованим природно на картопляному відварі без молока.
Готовим со вкусом: фруктовые десерты рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaПраздничное агентство
Рецепты с фото - салат черепаха рецепт с фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
recepti.biz.ua Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, борщ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі