"Овочі по-голландськи"
- Картопля 450 г
- Цукіні 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Зелений горошок (заморожений або свіжий) 200 г
- Печериці 300 г
- Томатна паста 150 г
- Часник (сушений) 1 ч.л.
- Паприка солодка мелена 1 ч.л.
- Перець горошком
- Сіль
Морквину і цукіні порізати тонкими кружечками.
Печериці скибочками - обсмажити + сіль, потім всі овочі по черзі обсмажити (горошок і моркву - не обов'язково), все це - в сотейник під кришку.
Потім соус: томатну пасту розвести теплою водою (1,5 склянки), туди: часник сушений (1 ч. л. з гіркою, паприка солодка - 1 ч. л. + сіль за смаком). Добре перемішати й залити в овочі. Коли закипить - додати 3-4 лаврових листки і кілька горошин запашного перцю. Тушкувати до готовності.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Салат радичио рецептыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов из ананасов. Рецепты салатов из ананасов и сельдерея.
Диета: рецепты для похудения: салат французский рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Маковый торт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter