Новорічна курочка
- Курка 1 шт.
- Ананас (консервований, у власному соку без цукру) 550 г
- Ром (коньяк) 15 мл
- Бульйон курячий (кубик) 2 шт.
- Лимон
- Маргарин
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Приготувати начинку. Дістати ананас, два кільця залишити для прикраси. Сік злити у чашку. Залишений ананас порізати кубиком. 2 кружечки лимона порізати часточками і обшпарити. Підготовлену курочку натерти зсередини курячим бульйоном, трохи поперчити і начинити курочку ананасом та лимоном, розподіляючи все рівномірно.
Далі зашити отвір, через який начиняли курку. Отвір біля шиї щільно закрити папером для запікання.
Ніжки зв'язати між собою.
В усі згини курочки укласти по чайній ложці маргарину, а зверху зубочистками прикріпити кружечки ананаса. Далі тушку обмазати олією. Укласти курочку на деко і посипати бульйоном.
Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити курочку у духовку.
Сік від ананаса змішати із 5 мл рому (коньяку). Як тільки курочка дасть сік і підрум'яниться злегка, її полити соком із деко. Через 15-20 хв полити половиною ананасового соку із ромом. У процесі приготування, як тільки сік на курочці підсихає, поливати соком із деко.
Приготувати папільйот (три шари фольги і шар пергаментного паперу). Фольга зовні. Дістати із духовки курку, ром або коньяк трохи підігріти, полити ним курочку і підпалити. Курочку залити соком, що залишився і загорнути у фольгу. Поставити у духовку ще на 30 хвилин.
Сырная закваска Пепсин: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Закваски для сыра ЧИЗ.
Фарш из тыквы для пирога здесь
recepti.biz.ua быстрые и легкие горячие блюда
Приготовление плова видеоПлов В Мультиварке Рецепт. Авторские рецепты
Главные пасхальные рецепты: вкусные рецепты с фото на пасху.
Праздничные салаты рецепты. Скачать рецепты салатов.
Маковый торт самый вкусный здесь
ЗдесьПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter