Новорічна форель
- Соус: 2 свіжих помідора;
- сік 1 лимона;
- 2 щіпки листя шафрану.
- Основа: 6 рибин річкової форелі;
- 400 г бекону;
- сік 1 лимона;
- щіпка імбиру.
- Гарнір: 500 г спаржі (можна замінити спаржевої квасолею);
- 50 г сухого білого вина.
Відокремте. рибне. філе від кісток і Замаринуйте на півгодини в суміші із солі, перцю,. лимонного. соку,. імбиру. . Бекон. наріжте тонкими скибочками. На кожен замаринований шматочок. філе. покладіть по скибочці. бекону. , скрутіть в рулетик і відколіть шпажкою. Обсмажте з двох сторін в рослинному маслі до рум´яної скоринки, після чого потримаєте в гарячій духовці ще 5 хвилин. Спаржу. відваріть, спассеруйте у вершковому. маслі. і. вині. . Приготуйте соус:. помідори. очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками і спассеруйте протягом 4 хвилин в сковороді, де смажилася спаржа. Посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і протріть через ситечко. Всипте шафран і перемішайте. Рибні. рулетики й гарнір викладіть на тарілку, полийте. соусом. .
Рецепты в пост десертыИстория возникновения постов
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты первых блюд с фото. Рецепты приготовления блюд.
Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год.
Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото. Салоны кухонной мебели.
Салаты рецепты с фото на день рождения. Салаты рецепты с фото.
Рецепты морепродукты салаты www.recepti.biz.ua
Психолог семейный: психолог лариса ренар. Интересует метод Ларисы Ренар.
Торты из Киндер Сюрпризов: медовик торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter