Новорічна форель

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1320 Новорічна форель
новорічна форель
інгредієнти:
  • Соус: 2 свіжих помідора;
  • сік 1 лимона;
  • 2 щіпки листя шафрану.
  • Основа: 6 рибин річкової форелі;
  • 400 г бекону;
  • сік 1 лимона;
  • щіпка імбиру.
  • Гарнір: 500 г спаржі (можна замінити спаржевої квасолею);
  • 50 г сухого білого вина.

Відокремте. рибне. філе від кісток і Замаринуйте на півгодини в суміші із солі, перцю,. лимонного. соку,. імбиру. . Бекон. наріжте тонкими скибочками. На кожен замаринований шматочок. філе. покладіть по скибочці. бекону. , скрутіть в рулетик і відколіть шпажкою. Обсмажте з двох сторін в рослинному маслі до рум´яної скоринки, після чого потримаєте в гарячій духовці ще 5 хвилин. Спаржу. відваріть, спассеруйте у вершковому. маслі. і. вині. . Приготуйте соус:. помідори. очистіть від шкірки і насіння, наріжте кубиками і спассеруйте протягом 4 хвилин в сковороді, де смажилася спаржа. Посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік і протріть через ситечко. Всипте шафран і перемішайте. Рибні. рулетики й гарнір викладіть на тарілку, полийте. соусом. .

Рецепты в пост десертыИстория возникновения постов

Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты первых блюд с фото. Рецепты приготовления блюд.

Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год.

Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото. Салоны кухонной мебели.

Салаты рецепты с фото на день рождения. Салаты рецепты с фото.

Рецепты морепродукты салаты www.recepti.biz.ua

Психолог семейный: психолог лариса ренар. Интересует метод Ларисы Ренар.

Торты из Киндер Сюрпризов: медовик торт.