Ньокі, запечeні під сиром
- Картопля - 1 кг
 - Яйце - 3 шт
 - Борошно - 300 г
 - Сметана - 250 г
 - Сир твердий - 100 г
 - Часник (за смаком)
 - Масло вершкове - 30 г
 
  
   Відварити картоплю в "мундирі" у підсоленій воді. 
 
   Ще гарячою очистимо її і растовчемо в пюре.  . 
Посолимо за смаком, додамо улюблені спеції.
 
   Зібємо яйця.  . 
 
   Яйця додамо в пюре, потроху додамо борошно і вимісимо тісто. Воно має бути м´яким і не липким.  . 
 
   Тісто розділимо на 3 рівні частини. 
Кожну частину розкачати ковбаскою.
 
   Ковбаски наріжемо шматочками. На кожному кусочку зробимо візерунок за допомогою виделки. 
 
   Деко змастимо маслом і викладемо на нього шматочки.  . 
Масло, що залишилося розтопіть і змастіть їм вироби. .
Запікаємо в духовці до хрусткої скоринки.
 
   Для соусу: сметану змішаємо з подрібненим часником і сіллю за смаком. 
Сир натріть на тертці.
 
   Ньокі перекладемо у форму або сковороду для запікання. 
 
   Поллємо соусом і посипаємо сиром. І відправимо в духовку на 10-15 хвилин. 
 
   Ось і все!. Сподіваюся, Вам сподобається. 
Смачного Вам І ВЕСЕЛИХ СВЯТ !. !. !. !. !.
recepti.biz.ua рецепт салата с перепелиными яйцами
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты греческой кухни с фото.
Рецепты ягненок к пасхе. Пасха рецепты кулынарии.
Рецепты французской кухни http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter