Ньокі, запечeні під сиром
- Картопля - 1 кг
- Яйце - 3 шт
- Борошно - 300 г
- Сметана - 250 г
- Сир твердий - 100 г
- Часник (за смаком)
- Масло вершкове - 30 г
Відварити картоплю в "мундирі" у підсоленій воді.
Ще гарячою очистимо її і растовчемо в пюре. .
Посолимо за смаком, додамо улюблені спеції.
Зібємо яйця. .
Яйця додамо в пюре, потроху додамо борошно і вимісимо тісто. Воно має бути м´яким і не липким. .
Тісто розділимо на 3 рівні частини.
Кожну частину розкачати ковбаскою.
Ковбаски наріжемо шматочками. На кожному кусочку зробимо візерунок за допомогою виделки.
Деко змастимо маслом і викладемо на нього шматочки. .
Масло, що залишилося розтопіть і змастіть їм вироби. .
Запікаємо в духовці до хрусткої скоринки.
Для соусу: сметану змішаємо з подрібненим часником і сіллю за смаком.
Сир натріть на тертці.
Ньокі перекладемо у форму або сковороду для запікання.
Поллємо соусом і посипаємо сиром. І відправимо в духовку на 10-15 хвилин.
Ось і все!. Сподіваюся, Вам сподобається.
Смачного Вам І ВЕСЕЛИХ СВЯТ !. !. !. !. !.
recepti.biz.ua рецепт салата с перепелиными яйцами
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты греческой кухни с фото.
Рецепты ягненок к пасхе. Пасха рецепты кулынарии.
Рецепты французской кухни http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter