"Нагрудні кишені"
- Грудкa куряча 3 шт.
- Печериці (свіжі) 150 г
- Асорті овочеве (заморожене) 200 г
- Сметана 0.7 скл.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Сир твердий 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Кріп
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець солодкий
- Спеції
- Огірок
- Цибуля зелена
Філе розрізати навпіл.
Широким ножем зробити надріз усередині, але не прорізати до кінця. Отримується кишеня. Злегка відбити, щоб не розірвати стінки. Натерти сіллю і спеціями зверху і усередині. Відставити.
Нарізати гриби і обсмажити на сковороді, посолити.
Овочі, не розморожуючи, покласти на розігріту сковороду, додати трохи олії, посолити і обсмажити. Змішати гриби та овочі.
Подрібнити кріп і змішати з вершковим маслом, вичавити зубчик часнику.
Масляною сумішшю натерти кишені усередині (на кожну кишеню приблизно 1 ч. л. суміші) і фарширувати овочами з грибами.
Скріпити розріз дерев'яною зубочисткою.
Обсмажити нафаршировані кишені на розігрітій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.
Викласти кишені на деко з фольгою, трохи змащене олією. Поставити в розігріту духовку на 5 хвилин.
Заправка: сметану змішати з гірчицею, сіллю і натертим сиром. Якщо заправка густа - розвести водою або бульйоном.
Дістати деко і полити кишені заправкою. Поставити в духовку ще хвилин на 20, як заправка на кишеньках зарум'яниться - все готове.
Прикрасити.
Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото.
Готовим со вкусом: рецепт вкусной домашней колбасы.
Торта медовик тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter