"Нагрудні кишені"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
888 "Нагрудні кишені"
Фото -
інгредієнти:
  • Грудкa куряча 3 шт.
  • Печериці (свіжі) 150 г
  • Асорті овочеве (заморожене) 200 г
  • Сметана 0.7 скл.
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Сир твердий 50 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Кріп
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець солодкий
  • Спеції
  • Огірок
  • Цибуля зелена

Філе розрізати навпіл.

Широким ножем зробити надріз усередині, але не прорізати до кінця. Отримується кишеня. Злегка відбити, щоб не розірвати стінки. Натерти сіллю і спеціями зверху і усередині. Відставити.

фото Нарізати гриби і обсмажити на сковороді, посолити.

Овочі, не розморожуючи, покласти на розігріту сковороду, додати трохи олії, посолити і обсмажити. Змішати гриби та овочі.

Подрібнити кріп і змішати з вершковим маслом, вичавити зубчик часнику.

Масляною сумішшю натерти кишені усередині (на кожну кишеню приблизно 1 ч. л. суміші) і фарширувати овочами з грибами.

Скріпити розріз дерев'яною зубочисткою.

Обсмажити нафаршировані кишені на розігрітій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.

Викласти кишені на деко з фольгою, трохи змащене олією. Поставити в розігріту духовку на 5 хвилин.

Заправка: сметану змішати з гірчицею, сіллю і натертим сиром. Якщо заправка густа - розвести водою або бульйоном.

Дістати деко і полити кишені заправкою. Поставити в духовку ще хвилин на 20, як заправка на кишеньках зарум'яниться - все готове.

Прикрасити.

 

Мультиварка Philips - рецепты первых блюд с фото.

Готовим со вкусом: рецепт вкусной домашней колбасы.

Торта медовик тут