Лазанья з баклажанами і білими грибами
- Макаронні вироби (пластини лазаньї) 250 г
- Гриби (білі, свіжоморожені) 300 г
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Паста (сирна на рослинній основі соєва) 250 г
- Майонез (пісний, на рослинній основі) 100 мл
- Сіль
- Перець
- Спеції
Пласти лазаньї відварити в підсоленій киплячій воді (з додаванням оливкової олії) 3 хвилини.
Перекласти листи на тарілку. Приготувати начинку.
Цибулину і гриби дрібно нарізати, обсмажити на олії до готовності. Посолити.
Моркву натерти на дрібній тертці, помідор і баклажан нарізати невеликими кубиками. Овочі також обсмажити на олії (окремо від грибів). Додати сіль, перець, спеції за смаком.
У вогнетривку прямокутну форму з високими бортами викласти шарами листи лазаньї (закривши дно форми), зверху - шар грибів.
Змастити гриби половиною сирної пасти.
Накрити гриби наступним шаром тіста. Зверху викласти шар овочів. Змастити пісним майонезом.
Накрити пластинами лазаньї.
Зверху все добре змастити сирною пастою, що залишилася, з додавання томатного соусу.
Запікати в розігрітій духовці 20 хвилин. Лазанью подавати гарячою, прикрасивши зеленню.
Салаты с балыком рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные сайты с рецептами и фотоВозможность добавлять свои рецепты, новости и статьи. Кулинарные рецепты
Праздничные салаты - праздничные салаты к новому году. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter