Квасолева запіканка із кальмарами
- Кальмар 800 г
- Квасоля стручкова 500 г
- Гриби білі (сушені) 10 г
- Гриби 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис відварений 1 скл.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Зелень
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
Квасолю відварити у киплячій підсоленій воді 3 хв, відкинути на дуршлак.
Почистити кальмари, пропустити через м'ясорубку разом з 1 цибулиною. Додати відварений рис. Посолити, поперчити. Фарш добре вимісити.
Грибний соус: білі гриби замочити у воді, цибулину порізати, обсмажити на олії, додати гриби (заморожені опеньки).
Білі гриби процідити через сито, у бульйоні розвести борошно і ввести у засмажку, усе ретельно перемішати і прогріти 5 хв. Додати зелень.
Кальмаровий фарш підсмажити на сковороді, постійно помішуючи.
Запіканка: квасолю викласти у форму, полити грибним соусом, посипати різаним часником.
На квасолю - кальмаровий фарш, посипати панірувальними сухарями і полити грибним соусом.
Випікати 40 хвилин при 220 градусах.
Невероятно вкусные рецепты блюд - вторые блюда по домашнему.
Рецепты для пекарни - рецепт сирника з маком. Рецепт Творожной Запеканки.
Рецепт салата з язикомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.ua рецепт пасха кулич
Рецепт из языка салат. Рецепт салат с языком.
Рецепты Для Мультиварки - салати з крабовими паличками рецепти. Салаты на праздничный стол с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter