Куряче філе під пікантним соусом "Новорічний маскарад"
- Грудка куряча 2 шт.
- Мандарина 1 шт.
- Масло вершкове 0.3 пач.
- Буряк 1 шт.
- Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
- Чорнослив (без кісточок) 0.33 скл.
- Часник 6 зуб.
- Борошно
- Перець чорний (мелений)
- Гвоздика 2 шт.
- Кориця (мелена)
- Сіль
- Вода (курячий бульйон)
- Перець духмяний (горошок) 5 шт.
Куряче філе підготувати для фарширування - зробити ножем "кишеньку".
Очищену мандарину розділити на часточки, посолити і злегка посипати чорним перцем.
Фарширувати куряче філе мандариною.
Посолити, поперчити.
Запанірувати у борошні.
Обсмажити із двох боків на вершковому маслі до легкої золотистої скоринки.
Додати нарізаний тонкими пластинками буряк, зубчики часнику.
Укласти добре промиті родзинки і чорнослив.
Посипати столовою ложкою борошна, запашним перцем, гвоздикою і корицею.
Залити водою або курячим бульйоном так, щоб філе було покрито на три чверті, накрити фольгою і поставити у розігріту до 180 градусів духовку, запікати 20 хвилин.
Дістати з духовки, перевернути філе, додати у соус сіль і повернути у духовку ще на 20-25 хвилин.
Викласти філе на тарілку, гарнірувати буряком, сухофруктами і часником, полити соусом.
Потрясающе вкусный салат: салат белочка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
www.recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Рецепты юлии высоцкойУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Купить гербицид Сальса: сальса рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter