Курочка "Передноворічна суєта"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
953 Курочка "Передноворічна суєта"
Фото - Курочка
інгредієнти:
  • Курча 900 г
  • Капуста (тушкована) 200 г
  • Журавлина 50 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Картопля 500 г
  • Майонез, кетчуп 2 ст.л.
  • Хрін 2 ч.л.
  • Часник 2 зуб.

 

 

 

Курочка Майонез, кетчуп, хрін, подрібнений часник гарно змішати в однорідну масу.

Курочка Тушковану капусту, журавлину і подрібнену зелень перемішати.

фото Курочка Курку помити, просушити паперовими серветками, обмазати гарно сумішшю хрону, майонезу та кетчупу.

Внутрішню частину курочки заповнити начинкою з капусти та журавлини.

Навколо пташки укласти почищену й порізану великими скибочками картоплю (її теж треба гарно обмазати сумішшю хрону, кетчупу та майонезу).

Курочка Зашити нитками черевце, сховати все у рукав і поставити в розігріту до 200 градусів духовку до готовності.

Курочка Викласти курочку, видаливши нитки, і картоплю на тарілку.

 

Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы

Рецепт кофе гляссе в домашнихТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Праздничные салаты на Новый год рецептыПраздничная компания