Курочка "Передноворічна суєта"
- Курча 900 г
- Капуста (тушкована) 200 г
- Журавлина 50 г
- Петрушка 1 пуч.
- Картопля 500 г
- Майонез, кетчуп 2 ст.л.
- Хрін 2 ч.л.
- Часник 2 зуб.
Майонез, кетчуп, хрін, подрібнений часник гарно змішати в однорідну масу.
Тушковану капусту, журавлину і подрібнену зелень перемішати.
Курку помити, просушити паперовими серветками, обмазати гарно сумішшю хрону, майонезу та кетчупу.
Внутрішню частину курочки заповнити начинкою з капусти та журавлини.
Навколо пташки укласти почищену й порізану великими скибочками картоплю (її теж треба гарно обмазати сумішшю хрону, кетчупу та майонезу).
Зашити нитками черевце, сховати все у рукав і поставити в розігріту до 200 градусів духовку до готовності.
Викласти курочку, видаливши нитки, і картоплю на тарілку.
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Рецепт кофе гляссе в домашнихТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Праздничные салаты на Новый год рецептыПраздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter