Котлети з бобових
- Горох 200 г
- Сочевиця червона 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Зелень (петрушка, коріандр, кріп) 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець, паприка)
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Олія рослинна
Замочуємо горох. Варимо його до напівготовності. Зливаємо дуже добре воду (через сито).
Беремо червону сочевицю. Хвилин 10 проварюємо. Солимо добре воду. Отримуємо пюреподібну масу.
Ріжемо дрібно цибулю.
Змішуємо: сочевицю, горох, цибулю, зелень (дрібно нарізану), часник (дрібно нарізаний), спеції, борошно.
Ліпимо звичайним способом котлети. Обвалюмо їх у борошні.
Обсмажуємо до золотавої скоринки, близько 4 хвилин у рослинній олії. Подаємо зі сметаною або з соусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты новинки рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
ТутЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Как в домашних условиях приготовить йогуртПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Приготовление плова с морепродуктами. Рецепт приготовления узбекско плова.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter