Короп - король новорічного столу
1092
інгредієнти:
- Короп (свіжий) 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Журавлина 0.5 скл.
- Лимон
- Зелень
- Майонез
Випатрати і почистити рибку, вирізати плавці, зябра. Натерти зсередини черевце сіллю з перцем.
Для начинки нарізати картоплю, моркву, цибулю кубиками. Додати журавлину, трохи посолити і начинити коропа.
Деко застелити папером для випічки або фольгою і викласти коропа. Запікати близько 15 хв при 200°С, і ще 45 хв при 180°С.
Викласти трохи остиглого коропа на тарілку і прикрасити.
Мультиварка Рецепты Творожен - рецепт пончиков творожных. Диета: рецепты для похудения.
Консервации овощей- рецепт тут
Рецепт суп гуляшРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные www.recepti.biz.ua
Монтана рестран американской кухни санкт петербург recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі