Кижуч з жульєном "Для тебе"
- Риба (кижуч, кета, сьомга, форель) 300 г
- Креветки тигрові 200 г
- Печериці 100 г
- Вершки (22%) 50 мл
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Маринад
- Сіль
- Перець
Маринад: олія рослинна, сік лимона, лимонна кислота, петрушка, цибуля, імбир, лавровий лист, білий перець.
2 стейки кижуча намазати маринадом і залишити на 1 годину.
Гриби нарізати. Обсмажити на олії.
Очистити креветки.
Подрібнити цибулю, додати у гриби.
Подрібнити креветки, залишити 2 штуки на прикрасу.
Додати креветки до грибів, обсмажити 2 хвилини.
Додати вино, гірчицю, вершки, сіль, перець.
Форму змастити олією. На форму викласти рибу так, щоб посередині між шматками риби залишився простір.
У простір щільно укласти жульєн. Поставити форму в духовку на 220 градусів.
Натерти сир. Через 25 хвилин форму вийняти з духовки, посипати рибу сиром і поставити ще на 20 хвилин для запікання.
Готову рибу викласти на тарілку, прикрасити. Зробити сердечко із креветок, посипати кропом.
Рецепты тортов: рецепт торта из тыквы.
Тутрецепти до нового року
Салат из Курицы, яблок и апельсинаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салат морепродуктов рецептОригинальные рецепты салатов - на сайте
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Готовим со вкусом: салат с свежими шампиньонами. Мицелий грибов шампиньонов купить.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter