Кижуч з жульєном "Для тебе"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
894 Кижуч з жульєном "Для тебе"
Фото - Кижуч з жульєном
інгредієнти:
  • Риба (кижуч, кета, сьомга, форель) 300 г
  • Креветки тигрові 200 г
  • Печериці 100 г
  • Вершки (22%) 50 мл
  • Вино біле сухе 2 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Сир твердий 100 г
  • Маринад
  • Сіль
  • Перець

Кижуч з жюльєном

Кижуч з жюльєном Маринад: олія рослинна, сік лимона, лимонна кислота, петрушка, цибуля, імбир, лавровий лист, білий перець.

фото Кижуч з жюльєном 2 стейки кижуча намазати маринадом і залишити на 1 годину.

Кижуч з жюльєном Гриби нарізати. Обсмажити на олії.

Кижуч з жюльєном Очистити креветки.

Кижуч з жюльєном Подрібнити цибулю, додати у гриби.

Кижуч з жюльєном Подрібнити креветки, залишити 2 штуки на прикрасу.

Кижуч з жюльєном Додати креветки до грибів, обсмажити 2 хвилини.

Кижуч з жюльєном Додати вино, гірчицю, вершки, сіль, перець.

Кижуч з жюльєном Форму змастити олією. На форму викласти рибу так, щоб посередині між шматками риби залишився простір.

Кижуч з жюльєном У простір щільно укласти жульєн. Поставити форму в духовку на 220 градусів.

Кижуч з жюльєном Натерти сир. Через 25 хвилин форму вийняти з духовки, посипати рибу сиром і поставити ще на 20 хвилин для запікання.

Кижуч з жюльєном

Готову рибу викласти на тарілку, прикрасити. Зробити сердечко із креветок, посипати кропом. 

 

Рецепты тортов: рецепт торта из тыквы.

Тутрецепти до нового року

салат з корейською морквою

Салат из Курицы, яблок и апельсинаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Салат морепродуктов рецептОригинальные рецепты салатов - на сайте

Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Готовим со вкусом: салат с свежими шампиньонами. Мицелий грибов шампиньонов купить.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter