Картопляний пиріг "Gateau savoyard"
- Картопля - 1.2 кг
- Сир твердий (тертий) - 100 г
- Вершки - 200 мл
- Яйце - 2 шт
- Часник - 1 зуб.
- Масло вершкове - 50 г
- Цибуля
- Сіль
- Шинка - 150 г
Картоплю почистити, відварити в підсоленій воді протягом 30 хвилин. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору.
Часник дрібно порізати, додати в вершки. Вершки доводимо до кипіння. Прибираємо з вогню.
Змішуємо з готовою картоплею. Яйцями. Маслом. Вершками і обсмаженною цибулею.
Розімніть до стану пюре (Я це роблю за допомогою комбайна.
Візьміть форму з високими бортами . Викладіть частину пюре. Потім пластики шинки.
Потім знову пюре. Взагалі я взяла форму 24 см в діаметрі. Якщо ви візьмете менше то ви можете зробити два шари шинки. Так вона красивіше виглядає. Зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 25 хвилин. Запікаємо при температурі 210.
Приємного Апетиту!.
Салат з селери та морквиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты в постРецепты на любой вкус и день. История возникновения постов
Рецепты от даши малаховой. Рецепты даши малаховой.
Геннадий хазанов сайт монолог выпускника кулинарного тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter