Картопляні поросята
- Картопля 1 кг
- Свинина (філе) 750 г
- Яйце 3 шт.
- Сметанa 250 г
- Молоко 0.5 л
- Борошно 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати невеликими шматочками товщиною 1 см.
М'ясо посолити, поперчити і обсмажити на олії із двох боків до напівготовності.
Із відвареної картоплі, молока, масла, половини сметани, 2 яєць і борошна приготувати пюре.
Збити яйце.
Обліпити кожен шматочок м'яса картопляним пюре, зверху змастити збитим яйцем, запанірувати у борошні або у манці.
Укласти на фольгу, змащену маслом і пекти 15-20 хв. Як тільки почнуть злегка зарум’янюватися, змастити залишеним збитим яйцем. Запікати ще хвилин 15.
Зробити п'ятачок і вушка із сиру, очі із горошин перцю. Подавати із овочами та сметаною.
Страви до святого вечорастрави до святого вечора
Рецепты Приготовления: рецепти до нового року. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Рецепты с малиной - рецепти блюд на кожен день.
Очень вкусные кексы: кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами. Кофейно- творожный кекс.
Рецепты Приготовления: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter