Картопля, запечeна з креветками "Чарівний поцілунок"
- Картопля (велика) 4 шт.
- Креветки (відварені) 200 г
- Олія рослинна 50 мл
- Вино біле сухе 2 ст.л.
- Вершки (35%) 2 ст.л.
- Сир твердий 50 г
- Кріп
- Бекон 100 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Лимон
На розпеченій сковороді на олії підсмажити роздавлений часник.
Очистити креветки.
Натерти на тертці сир.
Підсмажити креветки 1 хвилину. Додати вершки, вино, сир і тушкувати пару хвилин.
Попередньо відварити картоплю до напівготовності (близько 15 хвилин). Очистити картоплю, обрізати у вигляді барильця.
У картоплі зробити ножем виїмку. Обгорнути картоплю беконом. Скріпити зубочисткою.
Форму змастити олією. Поставити "барильця". Наповнити їх креветками. Поставити в духовку, нагріту до 220 градусів, на 20 хвилин.
Сервірувати страву лимоном, посипаним червоним перцем і кропом.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты Приготовления: мясные салаты.
recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты Приготовления.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски из лаваша.
Рецепт пасхи. Рецепт царской пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter