Капустяні котлети "класичні"
- Капуста білокачанна 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 5 шт.
- Сіль
- Перець
- Борошно 3 скл.
- Олія рослинна
- Томатна паста 1 ст.л.
- Горошок консервований 0.5 бан.
Головку капусти натерти на тертці. Добре залити окропом і залишити на 2 години.
Через 2 години добре віджати капусту руками.
5 середніх цибулин порізати і обсмажити на рослинній олії. 2 цибулини просто дрібно порізати.
У віджату капусту вбити 5 яєць, викласти сиру порізану цибулю, обсмажену цибулю, всипати 2 склянки борошна (менше або більше, залежить від розміру капусти), сіль, перець. Все добре перемішати.
Мокрими руками робимо кілька кульок і обкачуємо в борошні.
Беремо обкачану кульку і кладемо на посипану борошном поверхню і добре придавлюємо (щоб котлетка була менше 1см), акуратно поправляємо боки і робимо овальну форму.
Обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору. Робимо крем. На сковороді обсмажуємо на невеликій кількості олії 2 столові ложки борошна, потім додаємо 1 столову ложку з гіркою томатної пасти, 0,5 чайної ложки цукру і сіль, додати води (до консистенції сметани) і добре розмішати. Ще хвилинку і зняти з вогню. Крем готовий. Невеликим шаром нанести на котлетку і прикрасити консервованим горошком.
Кулинарные рецепты от Tramontina - французская кухня рецепты.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter