Капустяні котлети "класичні"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
966 Капустяні котлети "класичні"
Фото - Капустяні котлети
інгредієнти:
  • Капуста білокачанна 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Яйце 5 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Борошно 3 скл.
  • Олія рослинна
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Горошок консервований 0.5 бан.

Капустяні котлети Головку капусти натерти на тертці. Добре залити окропом і залишити на 2 години.

Капустяні котлети Через 2 години добре віджати капусту руками.

фото Капустяні котлети 5 середніх цибулин порізати і обсмажити на рослинній олії. 2 цибулини просто дрібно порізати.

Капустяні котлети У віджату капусту вбити 5 яєць, викласти сиру порізану цибулю, обсмажену цибулю, всипати 2 склянки борошна (менше або більше, залежить від розміру капусти), сіль, перець. Все добре перемішати.

Капустяні котлети Мокрими руками робимо кілька кульок і обкачуємо в борошні.

Капустяні котлети Беремо обкачану кульку і кладемо на посипану борошном поверхню і добре придавлюємо (щоб котлетка була менше 1см), акуратно поправляємо боки і робимо овальну форму.

Капустяні котлети Обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору. Робимо крем. На сковороді обсмажуємо на невеликій кількості олії 2 столові ложки борошна, потім додаємо 1 столову ложку з гіркою томатної пасти, 0,5 чайної ложки цукру і сіль, додати води (до консистенції сметани) і добре розмішати. Ще хвилинку і зняти з вогню. Крем готовий. Невеликим шаром нанести на котлетку і прикрасити консервованим горошком.

 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina - французская кухня рецепты.

Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter