Капуста квашена тушкована з картоплею
1274
інгредієнти:
- Капуста квашена 0.5 кг
- Картопля 0.4 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Картоплю очистити, відварити.
Обсмажити цибулю до золотистого кольору, з'єднати з квашеною капустою, додати гарячої води. Тушкувати у закритому посуді, в духовці (або в сковорідці).
Час приготування 20 хвилин при температурі 200 градусів. Готову капусту змішати з картоплею.
http://recepti.biz.ua лазанья со шпинатом
Французская кухня рецепты жульен. Французская кухня рецепт суп пюре рыба.
Евгений кульков денис малкин. Ян кульков.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі