Кальмар-макарони з вершково-креветочним соусом "Жіноча таємниця"
- Кальмар (філе) 400 г
- Креветки (варено-морожені) 300 г
- Макаронні вироби 1 скл.
- Вершки (10%) 200 мл
- Часник 2 зуб.
- Сир (твердих сортів, Фета) 100 г
- Спеції (чебрець, орегано, базилік, чилі, розмарин)
- Олія оливкова
- Сік лимонний
- Сіль
- Перець чорний мелений
У киплячу підсолену воду укинути макаронні вироби і варити до готовності.
Готові макаронні вироби відкинути на дуршлак, щоб стекла зайва вода.
Кальмари потрібно нарізати тоненькими смужками.
Укинути кальмари у киплячу підсолену воду, як тільки закиплять - вимкнути і відкинути на дуршлак.
На сковорідку викласти злегка роздавлені плоскою стороною ножа зубчики часнику, макаронні вироби, кальмари-макарони, приправити оливковою олією, сіллю, перцем, лимонним соком і спеціями.
Смажити близько 1-2 хвилин, щоб всі аромати і відтінки смакові "подружилися". У кінці приготування часник викинути.
Соус.
У сковорідку вилити вершки, 50 г сиру "Фета", очищені креветки, приправити перцем і готувати, доки сир не розчиниться.
Додати 50 г твердого сиру ("Російський"), швидко перемішати, досолити, якщо треба.
На тарілку викласти соус, зверху покласти кальмаро-макаронну суміш, прикрасити свіжою зеленню.
Рецепты консервация овощей на зиму. Фото рецепты консервации овощей.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт салата мимоза с фото. Готовим со вкусом.
ТутТексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter