Качка фарширована "Новорічна розкіш"
- Качка 3 кг
- Сухарі панірувальні 100 г
- Імбир (свіжий, очищений) 20 г
- Яблуко 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Джем лимонний 250 г
- Апельсин 2 шт.
- Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Мускатний горіх (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Перець
Із качки зрізати зайвий жир. Качку підставити під струмінь гарячої води, щоб стік жир, що залишився.
Гарно витерти качку паперовим рушником і залишити обсохнути.
Начинка.
Змішати панірувальні сухарі, тертий на дрібній тертці імбир, перець чилі, корицю, мускатний горіх, терті на крупній тертці яблука. Усе гарно розтерти руками.
Посолити, поперчити.
Яйця злегка збити віночком із 2-3 ст. л. джему, додати у сухарну суміш, добре перемішати.
Качку натерти сіллю та перцем з усіх сторін, викласти на деко, застелене фольгою.
Наповнити качку фаршем, скріпити розріз зубочистками, пов'язати ніжки, щоб готова качечка була гарної форми.
Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Вийняти качку, злити жир (у ньому можна обсмажити картоплю на гарнір).
Зверху покрити качку залишеним джемом.
Поруч розкласти порізані на 4 частини апельсини.
Налити 2-3 склянки води і відправити качку у духовку ще на 40 хвилин.
Вичавити із апельсинів сік на качку і поставити ще хвилин на 10-15 підрум'янитися, бажано під грилем.
Викласти качку на велику тарілку, вийняти зубочистки, розв'язати ніжки, викласти поруч апельсини, прикрасити зеленню або листям салату.
Можна поряд покласти крупно обсмажену у качиному жирі картоплю.
Готовим со вкусом - рождественские рецепты выпечки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Фотообои в интернет-магазине - украинская кухня доставка.
Самые лудшие кулинарные сайты. Кулинарный сайт по подбору продуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт итальянской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter