Індичка новорічна
- Індичка 3.5 кг
- Сосиска (сарделька) 8 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Грудка свиняча копчена 500 г
- Аджика 2 ст.л.
- Соєвий соус 200 г
- Масло вершкове 100 г
Змішати 100 г соєвого соусу навпіл із розтопленим вершковим маслом (50 г) і, злегка остудивши, наколоти шприцом курку. Проколоти пташку у декількох місцях, чим більше, тим ніжніше м'ясо. Залишити на три-чотири години.
Готувати за 3,5 години до подачі на стіл. Аджику змішати із перцем і сіллю, натерти промиту пташку зовні і зсередини.
Нарізати тонко грудку. Помістити сосиски і половину грудки в індичку (щільніше), закрити отвір половинкою лимона.
Зав'язати ноги, щоб не заважали зашивати зад.
Акуратно зашити за допомогою зубочисток.
Застелити піддон фольгою, укласти на дно залишки грудки. Тоді пташка не пристане до фольги, і заодно просочиться жиром.
Укласти пташку, закрити нещільно фольгою. Поставити у духовку при температурі 250 градусів на 1,5 години.
Після закінчення терміну, змішати масло, що залишилося із соєвим соусом, відкрити фольгу, полити індичку зверху кілька разів, піднімаючи суміш із піддону. Інакше висохне.
Накрити і залишити ще на годину. Після цього готову пташку відкрити і при температурі 300 градусів довести до хрусткої скоринки. Вийняти.
Подавати на тарілці, різати від цілої пташки.
http://recepti.biz.ua шоколадный пудинг
Очень вкусные салаты: салат с сердцем и горошком. Приготовьте полезные салаты.
Арахисовое масло - арахисовое масло фото. Купить Автомобильное Масло онлайн.
Постные шоколадно-вишневые кексы - кофейный кекс рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
ЗдесьКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter