Грудка в горіховій паніровці «Ти і Я»
- Грудка куряча 1 шт.
- Ананас консервований шматочками 1 бан.
- Чорнослив сушений 10 шт.
- Горіхи (арахіс і волоські горіхи)
- Лимон 1 шт.
- Олія соняшникова 1 ст.л.
- Сіль
Курячу грудку добре промити і зняти з неї шкірку. Нарізати невеликими шматочками чорнослив і ананас. У курці зробити невеликі надрізи і укласти в них шматочки ананасів і чорносливу (в одну половинку чорнослив, в другу ананас).
Горіхи очистити і роздробити на дрібні шматочки. Грудку посолити, полити соком лимона і обсипати сумішшю горіхів. Викласти грудку в попередньо змащену олією форму. Поставити в духовку прогріту на 30-40 хв.
Подавати можна як гарячою з гарніром, так і в холодному вигляді.
Крабовый Салат. Рецепты - салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Кулинарные рецепты на каждый день - рецепты новогодних блюд. Рецепт морковного пирога.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter