Грибочки
- Печериці (свіжі) 300 г
- Опеньки (заморожені) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко (солодке) 0.5 шт.
- Зелена стручкова квасоля (заморожена) 400 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний горошком 4 шт.
- Сіль
- Борошно 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Олія
- Чебрець
Печериці миємо, ріжемо уздовж. Починаємо обсмажувати на сковороді в олії.
Через 3 хвилини додаємо опеньки. Перемішуємо.
Додаємо порізану півкільцями цибулю. Перемішуємо.
Додаємо порізане брусочками яблуко. Перемішуємо.
Додаємо борошно, томатну пасту, чебрець. Швидко перемішуємо. Додаємо півсклянки води. Перемішуємо, тушкуємо хвилин 5-7. Знімаємо з вогню і залишаємо «доходити» під кришкою.
Відварюємо зелену квасолю в підсоленій воді, з додаванням лаврового листа і перцю.
Подаємо із зеленню.
Кулинарные рецепты: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Простые рецепты.
Салат с Курицей и сухариками и помидорамиКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
ТутХолодные и горячие закуски, соусы, пицца и др
www.recepti.biz.ua микроволновка рецепты приготовления
Готовим со вкусом - салат с морепродуктами рецепт. Рецепты Приготовления.
Салаты с креветками: рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты С Фото на любой вкус: новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter