Гречка пісна
- Крупа гречана 0.7 скл.
- Гриби печериці 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби сушені 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець чилі червоний 0.5 шт.
- Соус соєвий
- Сік лимона 0.5 шт.
- Кардамон (насіння)
- Цукор коричневий 0.5 ч.л.
- Сіль
Зварити розсипчасту гречку. На 1 склянку гречки 1,5 склянки води.
У воду додати дрібно покришених сухих грибів (або свіжих) і половину сирої цибулини, посолити і додати гречку. Варити до готовності хвилин 15-20.
На рослинній олії обсмажити дрібно порізану цибулю.
Додати до неї насіння кардамону, дрібно нарізані часник (або натертий на крупній тертці) і перець чилі (можна сухий або маленьку перчину порізати свіжу). Смажити до золотистого кольору цибулі.
Подрібнені свіжі гриби, сік лимона, щіпку коричневого цукру (можна звичайний) і 2 ст. ложки соєвого соусу. Все разом обсмажити на невеликому вогні під кришкою близько 3-5 хвилин.
Додати гречку. Пару хвилин і вимкнути, додати рубану зелень.
Подавати окремо з соєвим соусом.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Рецепт заварного крема для наполеона recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter