Горбуша із начинкою та пікантним соусом
- Філе горбуші 400 г
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (консервовані) 50 г
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Майонез 1.5 ст.л.
- Сметана 1.5 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп)
- Рис 1.5 скл.
- Креветки
- Олія рослинна
- Перець чорний
Відварити рис. Вимити рибу.
Приготувати фарш-начинку: відварені яйця, цибулю та печериці нарізати дрібними кубиками. Цибулю і гриби обсмажити на олії. Сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти перемішати, додати сіль і перець.
Для соусу дрібно порубати часник і зелень. З'єднати з майонезом і сметаною.
Рибку посолити і покласти на деко шкірою вниз. Гарно покрити соусом.
Зверху викласти начинку.
Накрити другим шматком риби, теж шкірою вниз. І знову соус.
Запекти рибку. Викласти на тарілку і сформувати ведмедя з рису.
Із креветок зробити гламурний шарф.
Доставка еды на дом кухня Украинскаяукраинская кухня доставка
Рецепт как приготовить творожный диетический пирог или кекс здесь
Рождественская выпечкаКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Рецепт лаваш на грилеКулинарные рецепты
Готовим со вкусом - пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.
Черничное вареньеПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Поможем выйти замуж в Германию - вкусные рецепты с фото на пасху.
Салат из ананаса рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter