Голубці у виноградних листках пісні
- Листя виноградне
- Рис (круглий) 400 г
- Цибуля ріпчаста 600 г
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова 0.25 шт.
- Зелень (петрушка, кріп, цибуля зелена)
- Сіль, перець, спеції
- Масло вершкове 80 г
- Олія соняшникова 6 ст.л.
- Вода, сіль, лимонна кислота 0.5 л
Капусту дуже дрібно порубати.
Моркву натерти на тертці.
Цибулю нарізати досить дрібно.
Капусту сиру і промитий рис змішати, туди додати порізану зелень.
Цибулю з морквою протушкувати в суміші вершкового масла і соняшникової олії, у кінці підлити трохи гарячої води, додати у фарш. Все добре перемішати.
На листок викласти неповну чайну ложку фаршу, загорнути.
Дно каструлі або казана вистелити одним шаром листочків і зверху щільно укласти голубці.
Залити підготовленою водою (гаряча вода + 0,5 ч. л. солі + 0,25 ч. л. лимонної кислоти) на рівень з голубцями, і зверху накрити листочками, якщо не залишилося, то накрити тарілкою. Потім кришкою накрити.
Довести до кипіння і варити на маленькому вогні близько години, не відкриваючи кришки. Вода повинна википіти.
Подавати зі сметаною або без.
Поможем выйти замуж в Германию: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Плов В Мультиварке Рецепты С Фото.
Рецепты салата из морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter