Гарбуз із баклажаном у пряному маринаді
- Гарбуз 300 г
- Баклажани 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Спеції (Прованські трави, перець, сіль)
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Мед 3 ст.л.
- Соус (теріякі або соєвий)
- Сік лимонний (бальзамічний оцет)
Гарбуз і баклажани нарізаємо великими шматочками, додаємо очищений подрібнений часник і маринуємо не менше 30 хвилин з додаванням всіх інших інгредієнтів.
Паралельно готуємо баклажани, замариновані таким же способом, проте нарізані більш тонкими смужками.
Викладаємо гарбуз і баклажани у вогнетривку тарілку і поливаємо соком, що виділився, перемішаним з маринадом.
Запікаємо в розігрітій до 180-200°C духовці до готовності.
За час приготування шматочки овочів можна кілька разів перевернути. Якщо занадто швидко підрум'янюються, то можна зменшити температуру запікання.
Капуста пелюстка рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов с омлетом.
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Готовим со вкусом: салат из ананаса рецепт. Как приготовить летний салат.
Лимонник тортЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter