Фарширований гарбуз
- Гарбуз (маленький) 1 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 150 г
- Цибуля ріпчаста (маленька) 1 шт.
- Морква (маленька) 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сметана
- Олія рослинна
- Сир твердий (тертий) 1 ст.л.
- Петрушка (зелень, свіжа і сушена)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа (для фаршу, універсальна)
З гарбуза зрізати верхівку, ложкою вийняти м'якоть.
"Горщик" з гарбуза злегка посипати сіллю, сушеною зеленню петрушки.
Цибулю і м'якоть гарбуза нарізати кубиками, моркву натерти на тертці. Часник дрібно нарізати. Обсмажити овочі на рослинній олії.
У фарш додати сіль, перець, приправу, перемішати.
Обсмажити фарш на рослинній олії.
Змішати фарш з овочами, додати сметану, перемішати.
Наповнити гарбузовий "горщик" начинкою.
Накрити гарбузовою "кришечкою". Помістити в рукав для запікання.
Запікати 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
Потім розрізати пакет, зняти "кришечку", посипати начинку сиром, поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Детский Монтессори сад - оладьи как в детском саду. Набор детей в школу и детский сад.
Технология приготовления азербайджанского плова. Кулинария приготовление плова.
Рецепт форели от Клода Моне и Юлии Высоцкой здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter