Фаршировані цукіні
- Цукіні 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби свіжі 100 г
- Морква 1 шт.
- Зелений горошок 100 г
- Кукурудза консервована 100 г
- Рис варений 100 г
Нарізаємо цукіні на шматочки, розміром 5 см.
Видаляємо внутрішню частину, залишивши дно.
Робимо насічки по краях. Можно зробити будь-який малюнок.
Після прикраси, відправляємо цукіні в розігріту духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Внутрішню частину цукіні, яку видалили, дрібно нарізаємо. Також нарізаємо гриби, моркву.
На рослинній олії обсмажуємо цибулю до прозорості, потім до неї додаємо нарізані цукіні і обсмажуємо до їх розм'якшення.
Коли цукіні стануть м'якими, додаємо гриби, моркву, зелений горошок, кукурудзу і трохи рису. Все це перчимо, солимо за смаком.
Дістаємо цукіні з духовки і начиняємо їх приготовленою начинкою. І знову відправляємо в духовку на 15 хвилин.
Печень рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт рахат лукума с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter