Фаршировані помідори "Букет Весни»
- Помідор 5 шт.
- Свинина (вирізка)
- Сир фета
- Зелень (цибуля, кріп, петрушка, огірок, маслини)
- Горіхи
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Свинину промити, нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на олії 20-25 хв, попередньо посолити і поперчити. Горіхи очистити, роздробити на дрібні шматочки і додати до м'яса. Все ретельно перемішати разом із сиром Фета, до отримання однорідної маси.
Помідори промити і зробити надрізи від верхівки до основи, але не дорізати до кінця. Маленькою ложечкою акуратно відігнувши «стеблинку» очистити від серцевини помідор.
Начинити «тюльпани» отриманою м'ясною начинкою і запекти в духовці на середньому вогні приблизно 20 хвилин.
Якщо використовувати як закуску, то можна в духовку не ставити, а відразу подавати на стіл.
Подавати на стіл, на великій тарілці виклавши у вигляді букета. Для стебла добре підійдуть цибуля і кріп.
Представление Курица: рецепт салата курица в перьях.
Кулинария С Фото. Тысячи рецептов - кулинария с пошаговыми фотографиями. Книга кулинарных рецептов.
recepti.biz.uaГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips
Рецепт торта медовика на водяной банеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд в микроволновке.
Рестораны Украинской кухниМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter