Фарширована картопля "Сюрприз"
- Картопля
- Помідор
- Гриби
- Цибуля
- Морква
Картоплю розрізаємо навпіл і вирізаємо серединки. Вирізану картоплю залишаємо на начинку.
Вирізаємо м'якоть у помідорів.
У картоплі робимо рівну основу, щоб вона могла стояти.
Вирізану картоплю ставимо у форму, в кожну картоплину наливаємо по столовій ложці води і ставимо в духовку температурою 120 градусів на 25 хвилин.
Начинка. Обсмажуємо цибулю і моркву.
Додаємо гриби.
Дрібно нарізану картоплю.
Можна додати вирізаний помідор. Все обсмажуємо, доки не википить зайва рідина. Начинка готова.
Фаршируємо овочі і відправляємо в духовку 170 градусів на 20 хвилин.
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Организация мясных фуршетов.
Простые рецепты: рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Закупка рецепты - салаты праздничные рецепты с фото.
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня. Кухня STOLLINE. Недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter