Буряковий гарнірчик "Для коханих"
- Буряк 3 шт.
- Яблуко зелене 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Коріандр (можна іншу зелень) 1 пуч.
- Гарбузове насіння 1 скл.
- Олія рослинна (або оливкова) 3 ст.л.
- Вода 2.25 скл.
- Сіль
- Перець
- Томатна паста 3 ст.л.
- Лимонний сік (півлимона)
На розпеченій сковорідці обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору.
Додаємо тертий на крупній тертці, очищений від шкірки буряк, все добре перемішуємо.
Додаємо терте на крупній тертці яблуко (яблуко повинне бути у співвідношенні з буряком 1:2), завдяки яблуку гарнір виходить соковитим і дуже ніжним. У сковорідку кладемо томатну пасту, наливаємо 2 склянки води, солимо, перчимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні. Іноді треба піднімати кришку і доливати воду, якщо буде необхідно, тушкуємо буряк до м'якості.
На сухій сковорідці обсмажуємо гарбузове насіння.
Коли буряково-яблучний гарнірчик стане м'яким, висипаємо в сковорідку подрібнений часник і зелень, все перемішуємо і відразу вимикаємо.
Викладаємо гарнірчик на тарілочки, посипаємо насінням.
Дайте пожалуйста рецепт первого блюда recepti.biz.ua
Поилки для домашней птицы: салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.
Штрудель-яблочный пирог recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter