"9 травня"

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
878 "9 травня"
Фото -
інгредієнти:
  • Стегно куряче 1 шт.
  • Рис 2 ст.л.
  • Баклажан 2 шт.
  • Сир (Моцарела) 3 ст.л.
  • Яблуко 1 шт.
  • Помідор черрі 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Ананас (консервований) 3 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Чорнослив 4 шт.
  • Спеції (сіль, перець, приправа) 1 ч.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.

Баклажани розрізати упоперек на частини, із кожного шматочка чайною ложкою вийняти серцевину так, щоб вийшла чашка із дном близько 1 см.

Куряче м'ясо відварене перекрутити на м'ясорубці.

Серцевину баклажанів, моркву і помідор обсмажити на олії хвилин 10. Спасеровані овочі перекрутити на м'ясорубці або у блендері. Дати охолонути.

У курячий фарш додати рис і овочеву кашку. Посолити, поперчити, додати спеції. Усе перемішати в однорідну масу.

фото Hаповнити фаршем баклажани і викласти у посудину шарами. Залити підсоленою водою і тушкувати до повної готовності.

Яблуко нарізати кружечками. Викласти яблуко, на нього поставити баклажан - це клумба із квітами. Яблуко - підставка під вазон, фарширований баклажан - власне вазон.

Із моркви та помідорів зробити квіти. Прикрасити.

Ананас нарізаний - це камінці.

Моцарела натерта - пісок.

Викласти красиво.

Чорнослив 3 шт. у фарш, 1 шт. на прикрасу.

Посередині солодкий перець - це смолоскип.


 

recepti.biz.ua новогодние рецепты вторые блюда

Французские десерты рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter