"9 травня"
- Стегно куряче 1 шт.
- Рис 2 ст.л.
- Баклажан 2 шт.
- Сир (Моцарела) 3 ст.л.
- Яблуко 1 шт.
- Помідор черрі 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Ананас (консервований) 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Чорнослив 4 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправа) 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
Баклажани розрізати упоперек на частини, із кожного шматочка чайною ложкою вийняти серцевину так, щоб вийшла чашка із дном близько 1 см.
Куряче м'ясо відварене перекрутити на м'ясорубці.
Серцевину баклажанів, моркву і помідор обсмажити на олії хвилин 10. Спасеровані овочі перекрутити на м'ясорубці або у блендері. Дати охолонути.
У курячий фарш додати рис і овочеву кашку. Посолити, поперчити, додати спеції. Усе перемішати в однорідну масу.
Hаповнити фаршем баклажани і викласти у посудину шарами. Залити підсоленою водою і тушкувати до повної готовності.
Яблуко нарізати кружечками. Викласти яблуко, на нього поставити баклажан - це клумба із квітами. Яблуко - підставка під вазон, фарширований баклажан - власне вазон.
Із моркви та помідорів зробити квіти. Прикрасити.
Ананас нарізаний - це камінці.
Моцарела натерта - пісок.
Викласти красиво.
Чорнослив 3 шт. у фарш, 1 шт. на прикрасу.
Посередині солодкий перець - це смолоскип.
recepti.biz.ua новогодние рецепты вторые блюда
Французские десерты рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter