—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Порей середні цибулини ріпчастої цибулі
Порей середні цибулини ріпчастої цибулі
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві
інгредієнти: Яловичина - 500 г Масло вершкове - 30 г Лавровий лист - 2 шт Пиво темне (я брала Туборг чорне) - 0, 5 л Гарбуз (м´якоть половини середньої гарбуза) - 0, 5 шт Порей (10 см або 2 ...
1529