Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві

ДРУГІ СТРАВИ
1486 Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві
Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві
інгредієнти:
  • Яловичина - 500 г
  • Масло вершкове - 30 г
  • Лавровий лист - 2 шт
  • Пиво темне (я брала Туборг чорне) - 0,5 л
  • Гарбуз (м´якоть половини середньої гарбуза) - 0,5 шт
  • Порей (10 см або 2 середні цибулини ріпчастої цибулі) - 1 шт
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Часник - 5 зуб.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Кориця - 0,15 ч. л.
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві інгредієнти Цибулю ріжемо кільцями.

Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві М´ясо зачищають від плівок, ріжемо на шматки приблизно 3 х 3 см. Нагріваємо вершкове масло в в посудині з товстим дном. М´ясо присипаємо сіллю і перцем, обсмажуємо на сильному вогні до утворення скоринки, для збереження соку. Кидаємо до м´яса цибулю і смажимо 5 хвилин. Ріжемо пластинками часник і теж кидаємо в м´ясо. Додаємо корицю, цукор і лавровий лист.

фото Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві Заливаємо пляшкою пива, закриваємо кришку і ставимо на маленький вогонь тушкуватися на 2 години, час від часу помішуючи м´ясо. З пива випарується весь алкоголь і залишиться насичена бархатиста хлібна нотка.

Ріжемо маленькими кубиками моркву, кидаємо до протушеного м´яса. Через 20 хвилин кидаємо в рагу нарізану таким же калібром, як і яловичина, гарбуз. Доводимо до готовності ще хвилин 20.

Рагу «Хелловін» з яловичини з гарбузом в темному пиві Яловичина Подаємо з рисом або картопляним пюре. Цілком можна подавати як самостійне блюдо - я так і подавала.

Важливе зауваження - смачніше дати настоятися і подавати на наступний день.

Простые рецепты выпечки. Домашние рецепты выпечки.

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарный сайт огонек. Сайт кулинарных рецептов.