Корисні поради, що до приготування салатів

ПОРАДИ
4321 Корисні поради, що до приготування салатів

Поради приготування салатів

Всі овочі для салатів треба варити окремо, щоб вони не втратили свій смак і колір.

При приготуванні салатів із сирих овочів, нарізати їх треба перед вживанням і відразу ж залити лимонним соком або укссусом, щоб зберегти вітамін С.
   Солити салат краще перед самою подачею до столу, щоб овочі не виділили багато соку.
   Рослинну олію потрібно підливати тільки в салат після того, як салат посолили, додали оцет і перець (сіль в олії не розчиняється).

Невероятно вкусные рецепты блюд: смачна кутя рецепт.

Консервы тм Tushe: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.

Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт.

Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты

начинки на пиццу

ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты приготовления блюд из бычьих яиц recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter