Корисні поради, що до приготування салатів
Всі овочі для салатів треба варити окремо, щоб вони не втратили свій смак і колір.
При приготуванні салатів із сирих овочів, нарізати їх треба перед вживанням і відразу ж залити лимонним соком або укссусом, щоб зберегти вітамін С.
Солити салат краще перед самою подачею до столу, щоб овочі не виділили багато соку.
Рослинну олію потрібно підливати тільки в салат після того, як салат посолили, додали оцет і перець (сіль в олії не розчиняється).
Невероятно вкусные рецепты блюд: смачна кутя рецепт.
Консервы тм Tushe: украинская кухня доставка. Рецепт: Борщ.
Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт.
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления блюд из бычьих яиц recepti.biz.ua