Запіканка і бульйон

ПЕРШІ СТРАВИ
1204 Запіканка і бульйон
Фото - Запіканка і бульйон
інгредієнти:
  • Олія оливкова 20 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Морква 5 шт.
  • Філе рибне (пангасіус) 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Яблуко (зелене) 1 шт.
  • Печериці (свіжі) 10 шт.
  • Приправа (для риби) 0.5 пач.
  • Майонез (низькокалорійний) 1 упак.
  • Яйце 4 шт.
  • Салат (листя) 1 пуч.
  • Кріп (свіжий) 1 пуч.
  • Сир твердий 50 г
  • Перець чорний (горошком) 4 шт.
  • Маслини 1 шт.
  • Хліб (чорний) 30 г

Запіканка

Запіканка Запіканка.

Великий сотейник, змащений олією, поставити на середній вогонь і укласти в нього підготовлені інгредієнти у такій послідовності.

Дві морквини, натерті на тертці.

Дві цибулини, нарізані кільцями.

Філе риби, нарізане шматочками.

Скропити соком лимона.

Посипати приправою для риби.

Пластинки чотирьох грибів.

Пластинки яблука. 

Дві цибулини, нарізані кільцями.

Дві морквини, натерті на тертці.

Полити двома збитими яйцями.

 

 

Прикрасити майонезом у вигляді хвиль.

Після закипання зменшити вогонь і залишити на плиті до готовності на 20-25 хвилин.

фото Запіканка Бульйон із грінками.

Решту грибів порубати і зварити бульйон зі спеціями. У готовий бульйон додати кріп. Розлити у чашки для бульйону. Хліб нарізати на невеликі кубики і обсмажити.

Запіканка Прикраса. 

Стара. Варене яйце розрізати навпіл упоперек, вийняти жовток, укласти на лист салату зрізом униз. Із соломки вареної морквини викласти хустку. Волосся і брови оформити з гілочок кропу, очі - з горошин чорного перцю, рот і вузлик хустки - із вареної моркви.

Корито. Друге яйце розрізати навпіл уздовж, вийняти жовток і одну половинку яйця розрізати упоперек фігурним ножем. Укласти на лист салату.

Золота рибка. Жовтки розім'яти, додати трохи майонезу і з допомогою сирної стружки зліпити рибку. Рот, корону і хвіст вирізати з вареної моркви. Очі і вії вирізати з маслини. Укласти на лист салату.

Запіканка

Запіканка Старий. Другу половину яйця, розрізаного упоперек, укласти на лист салату зрізом униз. Зверху надіти "папаху", вирізану з вареної моркви, волосся і вуса оформити з гілочок кропу, очі - з горошин чорного перцю, рот - із моркви.

Палац. На аркуші салату з допомогою майонезу "побудувати" палац із грінок, башточки прикрасити "зубчиками" з вареної моркви.

Готові прикраси розмістити на тарілці з бульйоном.

Запіканка Готову страву подати на стіл.

Куриный рулет в омлете рецепткуриный рулет

recepti.biz.ua Спартак картинки скачать

Капуста выращивание: приготовление брокколи и цветной капусты.

Вкусные рецепты с фото: пирог из тыквы.

Жареная куриная печень рецепты. Салат из печени рецепт.

Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт салата мимоза с фото. Как приготовить летний салат.

Медовик рецепт с фото пошаговоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепти торт медовик. Рецепт торт медовик форум.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter